Portret Tine Maze

Najboljša slovenska smučarka vseh časov

Tina Maze je v svoji 18 letni karieri vedno znova dokazovala svojo smučarsko kvaliteto. Včeraj je slavnostno odpeljala še svojo zadnjo vožnjo po pohorski beli strmini na tekmovanju za Zlato lisico. Za svoj dosežek, si je zaslužila poseben portret, ki je nastajal kar nekaj uric. Kaj pravite? Vam je všeč ta portret Tine Maze? Bi ga imeli tudi vi?

POSTOPEK NAROČILA PORTRETA

Ste se ustrašili ob misli, koliko stresa je povezano s takim darilom? Ne skrbite. Vse kar morate narediti je, da mi pošljete čimbolj kvalitetno fotografijo in že lahko pričnem z delom. Ker portretiranje jemljem zelo resno in odgovorno, bo portret že v nekaj dneh pri vas. Če imate posebne želje, lahko tudi na portret napišem verz ali dodam okras. Možno je tudi okvirjanje, ki je izvedeno profesionalno in po naročilu. Nekaj pogostih vprašanj sem zbral tudi na tej povezavi.

KAJ PA CENA TAKEGA PORTRETA?

Seveda se sprašujete, kakšna je cena takega portreta? Slika bo v rodu nekaj generacij, zato je cena relativno majhna, saj gre za večno unikatno darilo, ki je izdelano ročno in v Sloveniji. Kliknite za cenik. Naročilo ali povpraševanje lahko oddate na e-poštni naslov info@narisan.si ali pa izpolnete obrazec na dnu te strani.


2 Replies to “Portret Tine Maze”

Comments are closed.