X
Back to the top

Karikatura za darilo

Karikature za darilo

Risanje karikatur je lahko odlična ideja za darilo za prijatelje, družinske člane ali sodelavce. S svojo edinstvenostjo in osebnostjo lahko karikature izrazijo prav posebno sporočilo in poskrbijo za smeh, zabavo in dobro razpoloženje.

Najprej, zakaj so karikature tako posebno darilo? Karikature so lahko zelo osebna darila, saj pogosto prikazujejo osebo ali predmet, ki je nekako povezan z obdarovancem. Karikatura lahko izpostavi njegove najbolj značilne lastnosti in ga prikaže v zabavnem in unikatnem stilu. To lahko predstavlja prav posebno in nepozabno darilo, ki bo obdarovancu zagotovo ostalo v spominu.

Najprej se morate odločiti, koga boste karikirali. To lahko vključuje osebo, hišnega ljubljenčka ali predmet, ki ima neko pomembno vlogo v življenju obdarovanca. Ko izberete motiv, se lotim risanja.

V zaključku lahko rečemo, da so karikature odlično darilo, ki lahko izrazi edinstveno sporočilo in pričara nasmeh na obrazu obdarovanca.

Ne veste, kaj bi podarili za darilo? Zakaj ne bi razveselili svojih bližnjih s karikaturo? Gre za odlično idejo za vse vrste obletnic, poročnih daril in rojstnodnevnih praznovanj. Karikaturo lahko podarite tudi vašemu sodelavcu ob odhodu v pokoj.

KAJ POTREBUJEM ZA IZDELAVO KARIKATURE (postopek naročila):

  • kvalitetne fotografije oseb (dobro osvetljene in ostre)
  • čimveč informacij o življenju osebe, ki bo na karikaturi (delo, hobiji, življenjski projekti, vrste odnosa s partnerjem, ljubljenčki…)
  • izbiro formata
  • opcijsko tudi: posebne želje (okvirjanje, aranžiranje, napisi na karikaturi)

Karikaturo lahko okvirim v okvir izdelan po naročilu. Lahko pa vam priskrbim osnovni, serijski okvir za bolj ugodno ceno. Tako v roke prejmete že končan izdelek, ki ga morate le še podariti naprej in uživati v veselju obdarovanca.

Karikaturo lahko prevzamete osebno v mojem ateljeju v Velenju. Lahko se tudi srečamo. Sicer pa karikaturo varno zapakirano oddam na pošti.