Darilo za krst

Kaj naj boter podari svojemu krščencu?

Osebno in unikatno darilo za krst, portret.

So vas prosili, da ste boter ali botrica krščencu in razmišljate o pravem darilu zanj/o? Ljudje najrajši podarjajo zlate verižice ali pa krščencem odprejo varčevalni račun. Spomin na sveti krst pa je lahko tudi portret narisan s svinčnikom. Portretu dodam še verz po vaši želji ali pa zgolj datum po katerem se bosta krščenec in njegova družina spominjala tega posebnega dne še daleč pozneje v življenju.

Portret je narisan na kvaliteten papir znamke Fabriano, ki ne vsebuje kislin in sčasoma ne porumeni. Dodatno je obdelan še s fiksativom, ki prepreči mazanje. Ob primernem okvirjanju pa bo kljuboval zobu časa, zato naj bo to ustrezno. Portret lahko okvirim za vas, tako da se znebite vseh skrbi in prejmete izdelano unikatno darilo v roke.

Postopek naročila portreta je preprost. Pošljete mi le fotografije krščenca in v le nekaj dneh izdelam risbo, ki bo visela na vaši steni in za vedno spominjala na sveti krst. Kako točno poteka naročilo portreta pa si oglejte na tej povezavi.

Seveda se sprašujete, kakšna je cena takega portreta? Slika bo v rodu nekaj generacij, zato je cena relativno majhna, saj gre za večno darilo, ki je izdelano ročno in v Sloveniji. Kliknite za cenik.

Portretu lahko dodam tudi verz po katerem se bo krščenec še dolgo spominjal svojih staršev, botra ali družinskih članov.