Darilo za abrahama

Kaj podariti za 50. rojstni dan?

Darilo za 50. rojstni dan mora biti nekaj posebnega, saj obeležuje obletnico, ko prehajamo v leta polna modrosti. Vam primanjkuje idej, kaj podariti nekomu, ki ima verjetno vse. Daril, ki jih ponujajo običajni trgovci je na tisoče, vendar marsikdaj izpadejo ceneno. Zato podarite vašemu bližnjemu slavljenecu oz. slavljenki posebno darilo, portret po naročilu. Portret je vpogled v človeško dušo, ko vstopamo skozi oči osebe. Zato je poudarek mojih portretov vedno na očeh. Z risanjem se namreč ukvarjam že vse življenje in prepričan sem, da s tem osebnim in unikatnom darilom ne morete zgrešiti.

Postopek naročila portreta

Ste se ustrašili ob misli, koliko stresa je povezano s takim darilom? Ne skrbite. Vse kar morate narediti je, da mi pošljete čimbolj kvalitetno fotografijo in že lahko pričnem z delom. Ker portretiranje jemljem zelo resno in odgovorno, bo portret že v nekaj dneh pri vas. Če imate posebne želje, lahko tudi na portret napišem verz ali dodam okras. Možno je tudi okvirjanje, ki je izvedeno profesionalno in po naročilu. Nekaj pogostih vprašanj sem zbral tudi na tej povezavi.

Kaj pa cena takega portreta?

Seveda se sprašujete, kakšna je cena takega portreta? Slika bo v rodu nekaj generacij, zato je cena relativno majhna, saj gre za večno unikatno darilo, ki je izdelano ročno in v Sloveniji. Kliknite za cenik. Naročilo ali povpraševanje lahko oddate na e-poštni naslov info@narisan.si ali pa izpolnite obrazec na dnu te strani.