Družinski portret in ujemanje s fotografijo

 

Velikokrat me vprašate, če so si osebe na portretu podobne. Zato vam z veseljem pokažem zgornji družinski portret in fotografijo na podlagi katere je nastajal. Presodite sami. Tehnika mojega portretiranja se imenuje hiperrealizem ali fotorealizem, zato zagotavljam, da boste v portretu videli podobnost s portretirancem.  Za najmanjše detajle okrog oči uporabljam tudi tehnični svinčnik, saj človeka prepoznamo predvsem po očeh. Izdelava portreta vzame več ur natančnega dela, zato je risba posebno in unikatno darilo, ki vsebuje tudi kanček avtorjeve prisotnosti, kar fotografija ne more doseči.

 

Darilo za vso družino

Razmišljate kdaj, kaj bi podarili mami ali očetu, morda babici in dedku ali pa zgolj prijatelju? Družinski portret bo visel na stenah in govoril o družinski sreči še mnogo let, saj je portret izdelan kvalitetno, z uporabo le najboljšega papirja in risarskih pripomočkov.

Tudi, če ste v časovni zagati in niste prepričani, kaj podariti najbližjim, vas lahko rešim z najlepšim darilom za družino. Enostavno mi pošljete fotografije na info@narisan.si in za vas izdelam ponudbo še v istem dnevu. Seveda se vam na nej točki postavljajo tudi druga vprašanja, na katere sem vam odgovarjam na tej povezavi. Če pa sem katero izpustil, pa me lahko tudi pokličete. Za vas sem na voljo 24/7.

 

Kakšna pa je cena družinskega portreta?

Seveda se sprašujete, kakšna je cena takega portreta? Slika bo v rodu nekaj generacij, zato je cena relativno majhna, saj gre za večno darilo, ki je izdelano ročno in v Sloveniji. Kliknite tu za cenik.

 

P.S.

Mimogrede, če se boste odločali za unikaten družinski portret, potem naj vam bo ta fotografija v podporo. Odličen “selfie” z nasmejanimi obrazi.