Darilo za obletnico poroke

Kaj naj podarim svojemu možu ali ženi?

Ste se že kdaj znašli v zagati, ko se je bližala vaša obletnica, vi pa ste ostali brez ideje za pravo darilo? Res je, da se že dušimo pod težo oglasov, kaj vse lahko nakupimo v nakupovalnih centrih in večjih trgovinah. Pa vendarle, si želite obdariti vašega moža ali ženo s še enim predmetom, ki ga nikoli ne bo uporabljal/a. Portret po naročilu je osebno in unikatno darilo, ki bi vzelo sapo vsakomur. Portret je narisan ročno, z veliko skrbi in vsebuje na desetine delovnih ur umetnika. Na portretu bosta skupaj za večno, povezana v ljubezni in zakonu. Naj si risbo ogledajo tudi vaši družinski člani in prijatelji. Ob pogledu na tako darilo, jim bo jemalo sapo in marsikdo si ga bo zaželel tudi sam. Portret lahko podarijo svojim staršem tudi otroci ali vnuki. Prepričan sem, da bo zadelo pravo mesto v njihovem srcu.

Postopek naročila portreta

Ste se ustrašili ob misli, koliko stresa je povezano s takim darilom? Ne skrbite. Vse kar morate narediti je, da mi pošljete čimbolj kvalitetno fotografijo in že lahko pričnem z delom. Ker portretiranje jemljem zelo resno in odgovorno, bo portret že v nekaj dneh pri vas. Če imate posebne želje, lahko tudi na portret napišem verz ali dodam okras. Možno je tudi okvirjanje, ki je izvedeno profesionalno in po naročilu. Nekaj pogostih vprašanj sem zbral tudi na tej povezavi.

Kaj pa cena takega portreta?

Seveda se sprašujete, kakšna je cena takega portreta? Slika bo v rodu nekaj generacij, zato je cena relativno majhna, saj gre za večno unikatno darilo, ki je izdelano ročno in v Sloveniji. Kliknite za cenik. Naročilo ali povpraševanje lahko oddate na e-poštni naslov info@narisan.si ali pa izpolnite obrazec na tej strani.